Hirdetés

F1 2019 - a szokottnál korábban jelenik meg az idei játék

|

Már a nyár közepén kiadják, és tele lesz újdonságokkal.

Hirdetés

Az elmúlt néhány évben mindig augusztusban jött az épp aktuális F1 játék, de most még úgy is hamarabb fogja tudni befejezni a Codemasters, hogy összesen közel két éven át dolgozik rajta.

Hirdetés

Az F1 2019 június 28-án jelenik meg, az osztrák nagydíj hétvégéjén, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Az egyik nagy újdonság, hogy Ross Brawn és Pat Symonds, valamint az F1 technikai csapatának segítségével egy egyedi, a 2019-es szabályoknak megfelelő autót is vezethetünk többjátékos módokban. A csapat az eddigi legjobb F1 játékot ígéri, sok újítással, melyeket csak később fog leleplezni. Addig is itt egy kis ízelítő, tényleg nem sok, viszont ez alapján sokan azt sejtik, hogy bekerül az F2 mezőnye is:

Milyen újdonságokat látnátok szívesen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)