Hirdetés

F1 2021 és Metro: Exodus - ezzel játszunk a hétvégén

|

Tippeket adunk, de javaslatokat is szívesen fogadunk.

Hirdetés

Nem a nyár a legizgalmasabb időszak, ha játékmegjelenésekről van szó, de azért alkalmanként becsúszik egy-egy érdekesebb darab. Ilyen az F1 2021-is, amelyet a Codemasters már az EA Sports szárnyai alatt fejezett be, és az eddigi részekkel ellentétben már egy komplett sztorimódot is fel tud mutatni.

De nemcsak a száguldásban leljük örömünket a napokban, hanem posztapokaliptikus vidéken tett kirándulásokban, kockásított Diablóban, kosarazásban, olvasásban, társasozásban és szerepjátékozásban. Az utóbbiak még kellemesebb időtöltésnek tűnnek, ha a vízparton vagy az erdő közepén kerítünk rájuk sort.

Hirdetés

mazur - A Metro: Exodushoz néhány hete érkezett, ingyenes, felzárkóztató next-gen frissítés remek ürügy volt arra, hogy újra elővegyem a játékot, ha már egyszer annak idején igazságtalanul félbehagytam. Nem bántam meg, mert még mindig remek, és ugyan eddig sem volt csúnya, most egyenesen csodaszép lett, úgyhogy ezúttal valóban végére járok Artyom történetének. Akinek megvan, és hozzá egy erős PC-je vagy PS5-je/XSX-e is, annak javaslom, hogy nézzen rá újra, mert nagyon megéri.

HP - Nyaralás indul, tehát maximum agyzsibbasztó tabletes játék és persze társasozás várható, jegelem az AAA ipart, pedig az F1 2021 nagyon érdekelne már. De a türelem erény, s vízparton erényesebbnek lenni valahogy könnyebb, erre jöttem rá. Írok majd erről egy könyvet egyszer.

Paca - Véletlenül ránéztem arra a listámra, amin a megvásárolt, de csak kipróbált játékaim szomorkodnak, majd elfordítottam a fejem, és megláttam az Xbox Series X megjelenésekor vásárolt Assassin's Creed Valhallámat a polcon, aminek csak a prológusát daráltam le, úgyhogy elhatároztam, a hétvégén belevágok valamelyikbe, mielőtt jön az augusztus, és minden időmet az újdonságok veszik el. Egyébként kit akarok átverni - F1 2021 lesz orrvérzésig, meg ütök párat a Mario Golfban.

Zs - Tavaly nyáron elkövettem azt a baklövést, hogy megváltam a Nintendo Switchemtől, amit a héten korrigáltam egy Lite beszerzésével. Sajnos továbbra is baromi drágák rá a játékok, így egy újabb vásárlás előtt mindenképp kiviszem az eladással félbehagyott Minecraft Dungeonst, még ha kissé unalmas is a végtelenül lecsupaszított játékmenete. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Szabi - A hétvégémet teljesen offline környezetben, az erdő közepén töltöm, szóval a videojátékok most kizárva. Azért elviszem magammal a Dungeon Master Guide-ot, hogyha lenne egy kis időm olvasni, akkor azt a hamarosan induló kampányaim gazdagítására fordíthassam.

Kivi - Elkezdődött az NBA 2K21 MyTeam utolsó, 9. szezonja, ami természetesen szorosan kapcsolódik a napokban bemutatott új Space Jam mozihoz. A szezon kezdetével jöttek új kihívások, amikre valószínűleg nem is lesz túl sok időm hétvégén, de azért néhányat megpróbálok kiütni a napokban.

Csirke - Nagyon hosszú ideje kapom itthon az ívet azért, mert csak tömegével vásárlom a képregényeket, de elolvasni nincs már időm őket, úgyhogy csak sorakoznak és porosodnak a polcon. Megpróbálok most picit javítani ezen, játék helyett az olvasásba fogok temetkezni ezen a hétvégén. 

Chava - Idén kivételesen őszi szabadságra gyúrok, ezért most a nukleáris télbe fagyott Coloradóba menekülök a hőség elől, ráuntam a Jeges Szelek Völgyére. Hetek óta kerülgetem a Wasteland 3 első sztorikiegészítőjét, de most már nem húzom tovább, megnézem, mi okozza a felfordulást Steeltownban.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)