Hirdetés

F1-es pályával érkezik a Call of Duty: Modern Warfare 2, ekkor indulnak a bétatesztek

|

Egy izgalmas többjátékos térképet hoz az új Call of Duty, napokon belül többet is megtudhatunk a játékról

Hirdetés

Ugyan sokan kételkedtek benne, de 2019-ben az Infinity Ward végül zajos kritikai siker mellett rebootolta a legendásnak számító Call of Duty: Modern Warfare-szériát, így nem okozott különösebb meglepetést a folytatás februári bejelentése. A 2009-es előd nyomán csak Call of Duty: Modern Warfare 2 néven futó játék jelen állás szerint október 28-án érkezik, most viszont már tudjuk, hogy addig mikor lesz lehetőség a lövöldözős móka kipróbálására.

A kiadó Activision és a Sony között fennálló exkluzív szerződés értelmében a Modern Warfare 2 első bétatesztje csak PlayStation 4 és 5 konzolokon lesz elérhető, szeptember 18. és 20. között, az előrendelők viszont már 16-án és 17-én belecsaphatnak a puskaporos lecsóba.

Hirdetés

Ezeket követi az összes többi platform (Xbox One/Series X|S, PC) szeptember 24-26-i crossplay főpróbája, melynek esetében az előrendelők szintén korábban, szeptember 22-én és 23-án kezdhetnek. Érdemes viszont megjegyezni, hogy az utóbbi egyben egy bónusz open bétaként is szolgál a PlayStation-tábor számára.

Nem kevésbé izgalmas, hogy bejelentették a játék vadonatúj multis arénáját, amely egy versenypályára helyezi az összecsapásokat. A Marina Bay Grand Prix nevű mapet a Formula-1 szingapúri futamának helyt adó aszfaltcsík ihlette, de itt persze egy kicsit darkosabb hangvétellel és több ólommal zajlanak majd a futamok. A kedvcsináló képsorok alapján mi már szívesen fegyvert ragadnánk, ám sajnos még odébb van a rajt.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Az új pálya viszont már a bétában is benne lesz, így a tesztelők jóval az október végi debütálás előtt kipróbálhatják majd az élményt. Addig is pedig leginkább az Activision szeptember 15-i live streamjét érdemes várni, melynek során a mobilos Warzone mellett a Modern Warfare 2 multiplayer játékmódjáról is lerántják a leplet.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)