Hirdetés

A Jurassic World Evolution fejlesztői is F1 játékokat fognak készíteni

|

A következő évek során több F1-címet is kapni fogunk a Frontiertől.

Hirdetés

Tavaly októberben számoltunk be róla, hogy a következő hat éven keresztül biztosan a Codemasters készíti az F1 játékokat, köszönhetően annak, hogy a fejlesztőcsapat sikeresen meghosszabbította a szerződését a jogokat birtokló FIA-val. Azonban mint kiderült, a jövőben a Codemastersen kívül más stúdió is megörvendezteti majd a száguldó cirkusz szerelmeseit. 

Hirdetés

Az Elite: Dangerous-t, a Planet Coastert, a Planet Zoo-t vagy éppen a Jurassic World Evolutiont fejlesztő Frontier Developments ugyanis az eddigiekhez hasonlóan szintén menedzser játékokban fog utazni a következő években, csak éppen az F1-gyel kapcsolatban. Jelenleg négy projekt van betervezve náluk: az első 2022-ben fog megjelenni PC-re és konzolokra az aktuális szezonhoz igazodva, míg a további háromra 2025-ig bezárólag számíthatunk - legalábbis akkor, ha a Frontier alkotása pénzügyileg is jól teljesít majd. 

A Frontier Publishing egyébként két kiadói megállapodást is kötött, bár ezeket egyelőre nem fedték fel. Azt viszont biztosra ígérték, hogy 2022-ben két nagyobb licencelt IP is meg fog jelenni több platformra is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)