Hirdetés

F1OC tuningverseny - túl vagyunk a SuperPi-s fordulón

|

Olyannyira, hogy a srácok már a harmadik, a maximális rendszerbusz órajelet megcélzó futamra készülnek.

Hirdetés

De még ne szaladjunk ennyire előre, előbb nézzük, hogy sikerült teljesíteni a második, a SuperPi 32M-es versenyszámot. A kezdő 3DMark-os forduló sajnos anno nem sikerült valami túl fényesen a hardveres hiányosságok miatt, és reméltük, hogy az elsősorban a processzor túlhajtásától függő SuperPi megmérettetés sokkal jobban fog sikerülni.

Nos, annyiban mindenképp, hogy most sikerült értékelhető eredményt felmutatnia Over@clocker886 barátunknak, ám beszámolója alapján mehetett volna könnyebben is a dolog. A túlhajtásra kiválasztott Core i5 750 végül 5013 megahertzen állt meg, pontosabban ezen órajelen sikerült úgy teljesíteni a SuperPi 32M-es kihívását, hogy arról képernyőmentés is készülhetett. Az F1OC eredménytáblájára kikerült idő 7 perc 31,406 másodperc lett, mely a tizenharmadik helyre volt elegendő. Over csapattársa, Massman valamivel előrébb tudott végezni, az 5130 megahertzre húzott Core i5 750-es központi egysége 7 perc 11,406 másodperces időre volt képes. Apró furcsaság, hogy mindezt egy MSI P55-GD80 alaplappal sikerült elérni, a srácok pedig ugyebár a DFI támogatását "élvezik" a verseny ideje alatt. Over ezt szem előtt tartva egy DFI LanParty DK P55-T3eH9 teljesítette ezt a versenyszámot. Az eredmény eléréséhez nagy segítséget jelentett a Kingston és a Hardverker támogatása!

Massman ötödik helye révén a csapat az összetettben jelenleg a hatodik pozíciót foglalja el, és 5 ponttal várják a következő fordulót. Az élen továbbra is az EVGA páros áll 18 ponttal, ám egy percre sem kényelmesedhetnek el, hiszen a második ausztrál csapat szintén ennyi ponttal rendelkezik. A maximális rendszerbusz órajel elérésére kiírt harmadik forduló tehát minden eddiginél izgalmasabb lehet, de nemcsak a dobogón lévő holtverseny miatt, hanem mert a világcsúcsot DFI alaplappal tartják. Ez pedig azt jelenti, hogy Over@clocker886 és Massman komoly esélyekkel indul az októberi futamon. Drukkolunk nekik, hajrá Over, hajrá DFI!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)