Hirdetés

Fable 2 - Következmények és választások

|

Molyneux legújabb szerepjátéka, az X360 exkluzív Fable 2 ugyan online co-op nélkül érkezik, azért a funkciót csak egy napig kell nélkülöznünk.

Hirdetés

Molyenux ígéretekkel és lehetőségekkel teli vadonatúj produkciója, a Fable 2 hamarosan ellepi a boltok polcait, azonban a játék egyik fő erényének ígérkező online co-op módra sajnos egy teljes napot majd várnunk kell. A funkció LIVE-on keresztül, egy sebtapasz formájában lesz letölthető. A Lionhead és a Microsoft számára ezen kívül újabb érvágás volt, hogy a gyűjtői kiadványt is meg kellett nyírbálniuk, tehát olcsóbban érkezik a pakk, azonban jóval kevesebb tartalommal. A most megkaparintott videóban a fegyvereke, a varázslatok és a mesés fizika kapja a főszerepet.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)