Hirdetés

Fable 2 PC - A Lionhead mindent tagad

|

Nagyon úgy tűnik, hogy a tegnapi Fable 2 PC-s "bejelentés" egy portál kísérlete volt arra, hogy népszerűsítse önmagát.

Hirdetés

Ejnye-bejnye, szokták erre mondani. Nem szép dolog az emberek hiszékenységét kihasználni. Random szitokszavak következnek, amelyeket csak azért nem írok le, mert lusta vagyok. Csupán azok kedvéért, akik nincsenek teljesen képben, és nem szeretnének rákattintani a tegnapi esetre utaló linkre (biztos letörne a drága kis ujjacskájuk), elmesélem, miről is van most nagyban szó. Adott egy portál, amely azt állította, hogy a Fable mindkét részét fejlesztő Lionhead Studios-tól kapott egy emailt, amiben az állt, hogy a PC-verzió megjelenése rövid időn belül bekövetkezhet. Az idézett részt be is mutatták, de semmi többet. Itt már jól fejlett víziszárnyasnak tűnt a dolog, ezért némi szkeptikusan fogadtam a grandiózus bejelentést.

fable-2__16.jpg


A jelek szerint jól tettem, hogy nem rohantam azonnal pórázért virtuális blökim számára, mivel a Lionhead egyik munkatársa nem sokkal a hír elterjedése után minden cáfolt a hivatalos fórumon. Tette mindezt egy smiley kíséretében, amiért legszívesebben hátrakötném a sarkát, hiszen sokan úgy vélik, a mosoly azt sugallja, mégiscsak készülődik valami.
Most szóljatok hozzá!
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)