Hirdetés

Fable 3 - a dobozos megjelenés után epizódikusan kerül a Marketplace-re

|

Peter Molyneux a GameHorizon résztvevőinek elárulta, hogy nem sokkal a bolti kiadás után az Xbox Live Marketplace-en is megvásárolható lesz a Fable 3.

Hirdetés

Ahogy a Fable 2 esetében is, itt is megvásárolható lesz a játék epizódonként.

A Fable 3 első epizódja a megjelenés utáni első órában teljesen ingyenes lesz, aztán, ahogy a többi darab is, valahol 2 és 5 dollár közötti áron lesz megvásárolható. Egy bizonyos ponton a játék megköszöni, hogy végigvittük az első részt, és megkérdezi, hogy szeretnénk-e adott árért megvenni a következőt, vagy esetleg az egészet egyben. Ha az igenre nyomunk, a játék azonnal folytatódik. A Fable 3 októberben érkezik Xbox 360-ra és PC-re, utóbbira csak letölthető formában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)