Hirdetés

Fable 3 előrendelés, Steam és GfWM támogatás

|

A játékot a Steam és Games for Windows Marketplace rendszerekről is be tudjuk majd szerezni.

Hirdetés

A Fable sorozat nem akármilyen rajongótáborral jelentkezik, így a PC-seknek is hatalmas öröm, hogy a csak Xbox 360-ra megjelent második rész után a Fable 3 már érkezik szeretett asztali rendszerükre is.

A Microsoft pedig közzé tette, hogy a játéka Steamen, valamint a Games for Windows Marketplace keresztül lesz elérhető megjelenésekor.

Azok, akik a Marketplacen keresztül rendelik elő a játékot, megkapják a Fable: Lost Chapters című részt (ami az első rész bővített változata) - INGYEN!

Akik pedig a Steamet választják, ajándékba a "Rebel's Weapon & Tattoo Pack"-ot tehetik zsebre (pontosabban tölthetik vinyóra), melyben négy exkluzív fegyver, és öt exkluzív tetoválás foglal helyet.

A játék annyiban tér majd el a tavaly megjelentetett Xbox 360-as verziótól, hogy tartalmaz egy Hardcore módot és 3D támogatást.

Az előrendelés tehát mától él, a Fable 3 PC-s változata pedig május 20-án jelenik meg (apropó, itt vannak a rendszerkövetelmények).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)