Hirdetés

Fable 3 - Ingame ajándékkal érkezik a regény

|

Peter Molyneux sorozata valódi márkanévvé válva regény formájában is megpróbál híveket toborozni.

Hirdetés

Manapság teljesen normális, hogy egy-egy játék történetét kiegészítő regények, képregények, rajzfilmek látnak napvilágot. Ily módon a rajongók jobban megismerhetik kedvenc karaktereiket, világukat, másrészt azok is kedvet kaphatnak a játékhoz, akik teszem azt, egy regénnyel kezdik az ismerkedést.



Fable: The Balverine Order címmel október 5-én jelenik meg az időrendileg a Fable 2 és a Fable 3 között elhelyezkedő történetet feldolgozó regény. Szerzője Peter David, aki korábbi műveivel már több alkalommal is New York Times bestseller listájának élén tanyázott. A Fable: The Balverine Order a mágia végnapjairól, s az új "varázslatról", a tudomány és a technika előretöréséről mesél. A változás korának hajnalán Albion öreg hőse ül a trónon. Két barát, Thomas és John e pillanatot választja arra, hogy egy mitikus fenevad, a balverine nyomába szegődjenek. Könnyen lehet azonban, hogy nagyobb fába vágták a fejszéjüket, mint amekkorával boldogulni képesek.



A regény mindegyik példánya tartalmaz majd egy egyedi kódot, amit aktiválva egy exkluzív fegyverhez férhetünk hozzá a Fable 3 Xbox 360-as változatát futtatva.
Bennem csak egyetlen kérdés merül fel ezzel kapcsolatban...
Vajon senki se lesz majd oly pimasz, hogy belelapoz a könyvbe (esetleg felszakítja a védőfóliát is), kimásolja a kódot, felhasználja otthon, s ezzel szépen kitol a regény megvásárlójával?


 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)