Hirdetés

Fable 3 - Készülget?

|

A Fable harmadik részével kapcsolatban történt egy érdekes elszólás.

Hirdetés

Szigorúan pletykaként tessék kezelni az alábbiakat, és még úgy is nagyon gyanús. Történt, hogy egy brit televíziós személyiség, showman elszólta magát a minap a Twitteren. Jonathan Ross, viszonylag híres, eléggé vicces, de amúgy semmi különös. Egyik este azonban úgy búcsúzott  el, hogy "Mennem kell szunyálni, jó éjt mindenkinek, amúgy felkértek, hogy a Fable 3-ban szerepeljek". A történet hitelességet talán bizonyítja, hogy Ross ott volt az ide BAFTA gálán, ahol a játékipar nagyjai is jelen voltak. Így aztán valóban előfordulhatott, hogy Molyneux, vagy a Lionhead csapatából valaki megkereste a fickót, Fable 3 ügyben. A kis buta pedig nem tudta, hogy a játékvilág marketingesei az univerzum legtitkolódzóbb emberei. Hivatalos megerősítés, cáfolat persze sehol, se a Microsoft, se a Lionhead részéről, sőt most az egyszer Molyneux sem nyilatkozott  semmi csacskaságot(sajnos). Ne is nyilatkozzanak semmit, hanem hegesszék inkább a Fable 2 PC-s verzióját, mert nagyon nagy lett körülötte a csend.

Jonathan Ross

 

jonathan-ross1.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)