Hirdetés

Fable 3 PC előrendelői akció

|

Dicső uralkodó, netán zsarnok leszel? Tökmindegy, a végén úgyis csirkét eszel!

Hirdetés

Május 20-án jelenik meg hazánkban PC-re a Fable 3, amire a mai naptól kezdve előrendelői akciót hirdet a Microsoft Magyarország. A szokatlan, ám mégiscsak ötletes akció keretében közelebbi ismeretségbe kerülhettek a Fable-sorozat címerállatával oly módon, hogy a randi végére megtelik a bendőtök. Egyebet nem is kell tennetek, mint a hivatalos viszonteladóktól előrendelni a játékot 9990 forintért, s akkor ajándékba kaptok mellé egy 1000 forintos KFC utalványt.



A Fable 3 PC-s kiadása minőségi magyar felirattal, megfelelő NVIDIA hardver megléte esetén 3D-s látvánnyal, valamint egy csak és kizárólag PC-n elérhető hardcore nehézségi fokozattal érkezik. A humorban, drámában és akcióban egyaránt gazdag, magával ragadó kalandról kedvcsináló gyanánt olvassátok el Xbox 360-as tesztünket. Szerintünk Albion megér egy misét és három mesét, ráadásul a csirkét is szeretjük.



 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)