Hirdetés

Fable 3 - PC-re minden extrával

|

A Fable 3 PC-s kiadása tartalmazza konzolos testvére gyűjtői változatának összes ingame extráját.

Hirdetés

Közel már a Fable 3 PC-s megjelenése, bár pontos dátumot még nem nevezett meg a Microsoft, Cindy Walker producer a CES 2011 alatt a "hamarosan" szót használta rá.



Ennél érdekesebb azonban, hogy a PC-s Fable 3 a részletesebb grafikai beállításokon túl egyedül az egérre és billentyűzetre írt irányításban különbözik X360-as fivérétől. Továbbá megemlítendő, hogy a PC-s kiadáshoz jár még egy plusz küldetés, egy új rassz a kutyának (boxer), néhány új darab a ruhatárba, egy exkluzív fegyver, valamint egy külön letelepedésre és családalapításra tervezett régió. Ezek mind a Limited Collector's Edition részét képezték Xbox 360-on.



Mint azt Cindy Walker is kihangsúlyozta, a Microsoft célja a PC-s piac megerősítése, főként az Egyesült Államokban, mivel érzésük szerint Európában sokkal jobban tartják magukat az asztali rendszerek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)