Hirdetés

Fable IV - elhagyjuk Albiont?

|

A legfrissebb pletykák szerint egy vadonatúj, középkori világot járhatunk majd be a Fable sorozat következő részében. Más infók is kiderültek.

Hirdetés

Az már évek óta köztudott, hogy a Playground Games új stúdiója a Forza sorozat bővítése helyett egy nyílt világú szerepjátékon dolgozik, és azt is régóta pletykálják, hogy ez a Fable IV lesz.

Hirdetés

Most egy redditező kiszivárogtatott néhány infót, valamint egy videót is, amit azóta sajnos eltávolítottak. Állítása szerint Albion és Aurora nincs többé, egy aszteroida egy őrült király kívánsága miatt elpusztította a világot, és bár az újraépült, most újabb becsapódás fenyegeti. Új, középkori hangulatú kontinenseken kalandozhatunk, és nagy szerepet kap az időutazás. Theresa és a Heroes Guild pedig egy másik bolygóra került. A történet végén többféle befejezés vár minket, tetteink függvényében jól és rosszul is végződhet.

Azt is írta, hogy játszhatunk belső vagy külső nézetből; részletes  karakterszerkesztőt kapunk; nem lesznek pisztolyok és puskák; építhetünk majd városokat, és számíthatunk többjátékos módra is. Ha minden igaz, a játék Unreal Engine-t fog használni.

Már csak egy a fontos: lehessen kutyákat simogatni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)