Hirdetés

Nagyon egyszerű dologgal magyarázható, miért nem volt ott a Fable 4 az idei E3-on

|

Az Xbox feje egy olyan magyarázattal szolgált, ami általánosan ráhúzható akármelyik játékukra.

Hirdetés

Több szivárgás is arra utalt, hogy az E3 2019-en bizony bemutatkozik a legendás Fable széria következő része, ám a rajongók végül hiába vártak, szó sem esett ilyesmiről az Xbox sajtókonferenciáján. Most pedig talán azt is megtudtuk, miért történt így.

Hirdetés

A Microsoft videojátékos részlegének vezetője, Phil Spencer a Kotakunak mondta el, hogy eddig miért nem történt semmiféle hivatalos kommunikáció egy esetleges új Fable kapcsán. Az ok elég egyszerű, ugyanis azt szeretné, hogy csak akkor kezdjenek el beszélni egy-egy új projektről, ha a mögötte álló csapat már teljesen biztos abban, amit csinál. Ez pedig nemcsak a Fable 4-re igaz, hanem gyakorlatilag bármelyik alkotásukra, és Spencer a Microsoft egyik korábbi befuccsolt projektjével igyekezett alátámasztani álláspontját.

"Emlékszik valaki a bejelentett Marvel MMO-ra? Még csak nem is volt olyan csapatunk, amelyik megcsinálta volna a játékot."

- tette hozzá az Xbox feje, utalva a 2008-ban elkaszált projektre.

Nektek hiányzott a Fable 4 az E3-ról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)