Hirdetés

A Forza Horizon csapatának nyílt világú RPG-je igazából a Fable 4?

|

Kicsit összeesküvés-elmélet szagú a dolog, de van néhány jel, ami erőteljesen arra utal, hogy a versenyjátékos csapat a Fable franchise következő számozott epizódját készíti éppen.

Hirdetés

Alapvetően ez egy tipikus "Egy Nagyon Jólértesült Valaki" kezdetű téma, de azért vannak jelek, amik miatt mégis megér egy említést az elmélet.

Hirdetés

Amit fixen tudunk, az az, hogy a Playground Games egy nyílt világú RPG-t fejleszt, amihez kibővítették az irodájukat, és felvettek jó pár tehetséget az Egyesült Királyságból.

Ami kevésbé szilárd, az a ResetEra (egyfajta NeoGAF reinkarnáció) infója, miszerint egy rakat jövőbeli Xbox One-játékkal kapcsolatos infó szivárgott ki a fejlesztőknek kiadott Xbox Live API készletből. A csomagban állítólag találtak nyomokat hamarosan induló Sea of Thieves és Crackdown 3 bétákra, egy TPS Perfect Dark játékra, amit elvileg a Coalition fejleszt, egy Crackdown 3 co-op kampányra, egy Japánban játszódó Forza epizódra, az Age of Empires 4-re, egy Halo játékmódra, amiben rengeteg játékos küzdene egymással (csak nem battle royale?), és valami meches címre. A lista vége az, ami igazán érdekes, mert ott egy olyan projekt szerepel, ami elvileg Albionban játszódik, egy Egyesült Királyságbeli csapat fejleszti, és a Wisdom kódnevet kapta.

WCCFTech kiemelte, hogy, amikor a Playground elkezdett embereket toborozni a projekthez, akkor egy "új IP"-hez kerestek embereket. Ez azonban nem zárja ki azt, hogy a Microsoft felajánlotta a Fable franchise fejlesztési lehetőségeit a Playgroundnak, akiknek ez a cím egy új IP lenne. 

WCCFTech csapatának egyébként a korábbi Lionhead tag, Don Williamson azt állította, hogy ő már rájött, ki dolgozhat a Fable 4-en. Ez azt jelenti, hogy az ipari berkeken belül is komolyan vették a Fable 4-pletykát.

Még ha igaz is a szóbeszéd, valószínűleg akkor is évekre vagyunk attól, hogy bármit lássunk a projektből. Ti örülnétek egy Fable 4-nek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)