Hirdetés

Fable 4 - lesz vajon folytatás?

|

Felmerült Twitteren, hogy készül-e a Fable 4, a Lionhead Studios pedig tiszta és érthető választ adott.

Hirdetés

A tavaly szeptemberben megjelent PC-s Fable Anniversary óta nem nagyon hallottunk másról Fable fronton, csak a 4v1, cross-platform muliplayert támogató, free-to-play Fable Legends-ről és ez nem véletlenül van így, ugyanis a Lionhead Studios jelenleg minden erőforrásával erre a címre fókuszál. 

Ezt maga a csapat válaszolta Twitteren arra a felhasználói kérdésre, miszerint mikor számíthatunk a Fable 4 megjelenésére. A Lionhead szerint jelenleg nem dolgoznak a Fable 4-en, mivel a PC-re és Xbox One-ra készülő Fable Legends élvez náluk prioritást és ez így marad az előrelátható jövőben is: 

Persze nem ez volt az első alkalom, hogy a Fable 4 neve felmerült. Egy közelmúltbéli interjúban például a stúdió igazgatója, David Eckelberry-t kérdezték arról, hogy éreztek-e bármiféle nyomást a Microsoft részéről arra vonatkozóan, hogy egy "biztonságosabb" Fable játékot készítsenek, mint mondjuk a Fable 4 az Xbox 360-as Kinect cím, a Fable: The Journey után. Eckelberry akkor határozottan kijelentette, hogy nem, a Microsoft mindig is támogatta a Lionheadet a döntéseiben és mikor az Xbox vezetőségének felvezették a Fable Legends ötletét, a döntéshozók épp olyan lelkesek voltak, mint a fejlesztők. 

A Fable Legends megjelenési dátuma egyelőre nem ismert és azt sem tudjuk, hogy az Xbox One változattal egyidőben debütál-e a PC-s verzió is. Ti szeretnétek már a Fable 4-et? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)