Hirdetés

Fable Anniversary - megvan a PC-s dátum

|

A jövő héten PC-re is ellátogat a legelső Fable felújított változata, a Fable Anniversary.

Hirdetés

Mikor a Lionhead bejelentette, hogy felújítják a legelső, 2004-es Fable klasszikust, akkor adott volt a lehetőség, hogy az eredeti játék mintájára PC-re is megjelenjen a ráncfelvarrás. Nemrég megerősítésre került a PC-s Fable Anniversary, viszont a dátumig és a legelső részletekig egészen máig kellett várnunk.

A Fable Anniversary Steames adatlapján bukkant fel az információ, hogy szeptember 12-től válik elérhetővé a Fable tizedik évfordulója előtt tisztelgő HD kiadás. A feltupírozott változat lényegesen szebb lett az eredetinél, bekerült néhány kényelmi funkció, áttervezték a kezelőfelületet, debütált a Heroic nehézségi szint, támogatja a SmartGlass alkalmazást és természetesen tartalmazza a Lost Chapters kiegészítőt is, de a további részletekről és a megújult grafikáról ez a videó szebben tud mesélni:

Örülnétek neki, ha a Fable II is megjelenne PC-re?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)