Hirdetés

Fable II ARANYLEMEZ!

|

Peter Molyneux és a szerepjátékok boxos rajongói ne tartsák többé vissza örömkönnyeiket, elkészült a második Fabula!

Hirdetés

Ha valamelyiktek elkezd magában azon röhögni, hogy milyen vicces is a lead utolsó szava, meg különben is, milyen dolog már, hogy egy fából készült csajszinak örülünk mi itten, azt személyesen fogom körbekergetni a szerkesztőség körül a karikás ostort pattogtatva. Azt már most elárulhatom, jó nagy kör lenne.

Melyik mókus hiányolta a prostikat?

fable2.jpg


Tehát elkészült a nagy mű (egészen pontosan 2008. szeptember 21-én este 7 órakor), az alkotó pihen (a teljes brigád megrohamozta a legközelebbi pub-ot, ahol olyan merevre itták magukat, mint a fentebb említett fa bula), a sajtó (most már Ti is) pedig határtalan lelkesedéssel vette tudomásul, hogy a fantasy életszimuláció október 21-i (Észak-Amerika), 23-i (Ausztrália) és 24-i (Európa) megjelenésének már semmi sem állhat az útjába. Elárulok még egy titkot, de pszt.... tovább ne adjátok! Azért is örülnek ennyire, mert ők előbb játszhatnak vele, mint a mezei játékosok. Hát ilyen (tudom, háttal nem kezdünk mondatot, én is az ujjaimat használtam) kárörvendő egy kaszt az újságíróké.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)