Hirdetés

Fable II DLC - Látjuk a jövőt

|

Belenéztünk a kristálygömbbe, és mit láttunk? A Fable 2: See the Future megjelenési dátumát.

Hirdetés

A Fable 2 immáron második DLC-je hamarosan megérkezik. a See the Future címre hallgató minikieg május 12-én érkezik. Ára 560 MS pont lesz, azaz körülbelül 1500 forint - az euró árfolyamtól függően ugye. A Fable 2 a Lionhead főnöke szerint még sokáig népszerű lesz, és nem tartja kizártnak, hogy érkezik még DLC.

A Fable 2: See the Future sztorija a Murgo the Trader által forgalmazott relikviák körül forog. Egy új helyszínre vezetek a a nyomok - Coliseum - ahol olyan harcokban vehetünk részt, amik kenterbe verik az eredeti Crucible kihívásait. A vándorlás során új kutyusokat is szerezhetünk, például dalmatát, vagy husyk-t. Érkezeik néhány új hacuka, és egyéb felszerelési tárgy is(lásd alant).A Lionhead elvileg a DLC-k mellett dolgozik már a harmadik részen is, viszont a PC verzió létezése sajnos kacsának bizonyult.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)