Hirdetés

Fable II - Kétmillió eladott példányszám felett

|

A Lionhead folytatja tegnap megkezdett „elterelő hadműveletét”, bejelentették az eddig eladott Fable 2 kópiák számát.

Hirdetés

Friss bejegyzéssel bővült a Fable 2 internetes naplója, fejlesztői örömmámorban úszva, BAFTA serlegeket szorongatva ünnepeltek és nyilvánosságra hozták a második epizód eddig értékesített példányszámait. Statisztikájukra alapozva kijelenthetjük, sárgolyónkon több mint 2.6 millió felhasználó mondhatja magát Fable 2 tulajdonosnak. Alaposan kiértékelték a beérkezett adatokat, így megtudhattuk, mely kitüntetés okozott szinte teljesíthetetlen kihívást milliók számára. Összesen 2.800.000  (nem elírás, hivatalos adat...) játékos birtokolja a Whippersnapper névre hallgató plecsnit, legkevesebben a multiplayer izgalmakra kihegyezett Dollcatcher kitüntetést abszolválták: a felhasználók kevesebb, mint 1.9 százaléka gyűjtött össze minden heroikus babát.

fable-2__10.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)