Hirdetés

Fable III - Gamescom Gameplay movie

|

Testvérlapjaink, a német Gamestar és GamePro jól kimentek a Gamescomra és készítettek egy jó hosszú Fable III játékmenet videót.

Hirdetés

Aki ott lakik közel, úgy könnyű... Én is készítenék már Fable 3 játékmenet videót, mondjuk itthon.

Viccet félretéve Peter Molyneux és csapatának új játéka, a Fable 3 egyre ígéretesebb. Mi a következőket írtuk a játékról: "Dickens világa elevenedik meg a képernyőn: Anglia már az ipari forradalom időszakát éli, száll a füst, fekete az ég alja, olajtól feketék az arcok, gyerekek csapkodják a szövőszékeket, hordják a kőszenet a csillékbe, hogy a birodalom megforgathassa gőzgépeit. A Fable 2 hősének leszármazottjaként kell megdöntenünk az ingatag lábakon álló trónt, majd a játék közepétől magunk vehetjük kézbe a birodalom irányítását. Uralkodásunk során felelős döntéseket kell majd meghoznunk, amik - ahogy a valóságban is - megváltoztatják a körülöttünk lévő világot, és alattvalóink életét. Kiderülhet hát, hogy csak a magunk javát akarjuk-e, és a hatalommal visszaélve ugyanolyan önkényúrrá változunk-e, mint akit letaszítottunk trónjáról, vagy jó királyként a közjót akarjuk szolgálni. A hatalom megszerzéséért és megtartásáért természetesen nagy csatákat kell vívnunk - nem kell tehát aggódni, a fő hangsúly továbbra is az akción van."

Íme, így néz ez ki a valóságban:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)