Hirdetés

Fable III - Újabb bizonyíték arra, hogy készül

|

Ezúttal a New York Times szállított a Fable harmadik epizódjához kapcsolódó hírt.

Hirdetés

A kétmilliót bőven meghaladó eladásokat produkált, exkluzív Xbox 360 támogatást élvező Fable II (vagy Fable 2, ha így jobb) után ostobaság lenne nem elkészíteni egy harmadikat is.



Miután az előléptetett Peter Molyneux is kijelentette, hogy komoly terveik vannak még a franchise-zal (harmadik, negyedik, sőt ötödik részről beszélt), továbbá Jonathan Ross humorista a BAFTA díjátadón elkotyogta, hogy felkérték a folytatással kapcsolatos szinkronmunkára, senkit sem érhet meglepetésként, hogy újabb bizonyítékra bukkantunk a Fable III készültét illetően.



A New York Times online kiadásában olvasható, hogy Mr. Joshua Samuels Atkins, a Fable III vezető dizájnere feleségül veszi (azóta már meg is történt) Amy E. Gilbertet, kinek szakterülete a molekukáris medicina.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)