Hirdetés

Fable III - Kingmaker adatok

|

A végéhez közeledik a Lionhead által megálmodott Kingmaker játék

Hirdetés

A jövő év első napján bezárja virtuális kapuit az ingyenesen játszható - mobilokkal ide-oda rohangálós - Kingmaker. Sajnos, ez az okos telefonokra letölthető alkalmazás nálunk és a legtöbb európai országban nem volt elérhető, így (megint) kimaradtunk a jóból. Az északi szigetországban, hol II. Erzsébet királynő trónol, nagy érdeklődéssel fordultak a matéria irányába a legények és a lányok (?). A számok is ezt bizonyítják.

Több mint 90.000 felhasználó, 3.7 millió virtuális zászlót szurkált le a hónapok során. A jutalmazás sem maradt el, hiszen - és ezt most muszáj kiírnom - alsó hangon 5500000000 aranytallért sikerült összenyomkodniuk. Jelen állás szerint a lázadók csoportja vezet, de az utolsó héten még változhatnak a dolgok...

Egy kis nosztalgikus videó, hogy mégis miről szólt ez a "küzdelem".

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)