Hirdetés

Fable Legends - ez vajon mi lesz?

|

Két új domain nevet jegyzett be a Microsoft, amely egy kicsit megpörgeti az agyunkat így korán reggel. Ráadásul hamarosan itt a gamescom, ahol új bejelentéseket is ígérnek, de talán korai örülni még.

Hirdetés

Emlékeztek még arra, amikor 2011-ben arról pletykáltak, hogy idén már jöhet a Fable IV? Ebből sajnos nem lett semmi, a 2010-es Fable 3 óta meg kellett elégednünk a Kinectre fejlesztett mellékággal (a Fable: The Journey nem is lett nagy siker), illetve a Fable Anniversary szívmelengető ötletével.

Nyilván többre vágyik az egyszeri rajongó, ezért most kicsit doboghat a szíve, ugyanis a Lionhead Studios legendás sorozatának folytatására utal a nemrég bejegyzett két domain név: a FableLegends.com, valamint a FableLegends.net. Kicsit talán korai lenne reménykedni, de ígértek új bejelentéseket Microsoft részről a gamescom 2013-on, talán van esély erre? Mit gondoltok? Egy új generációs Fable nyitócímnek azért lehetne örülni...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)