Hirdetés

Fable Legends - leálltak a szerverek

|

A Fable Legends egyelőre nem menekült meg. Ahogy a Microsoft ígérte, tegnap délután lekapcsolták a játékot, ami igazából még meg sem jelent.

Hirdetés

Még mindig szomorúak vagyunk egy kicsit a zárt béta állapotában elkaszált Fable Legends és a Lionhead Studios megszűnése miatt. Bár még egyes pletykák szerint van esély arra, hogy mindkettő megmeneküljön, a Microsoft most egyelőre pihenteti a játékot.

Ahogy azt márciusban megígérték, tegnap lekapcsolták a zárt béta szervereket. Aki vásárolt aranyat, az visszakaphatja a pénzét, ha követi a Lionhead oldalán található utasításokat. "Minden történetnek véget kell érnie egyszer, de a hősies tündöklések és gonosz cselszövések örökre megmaradnak. Köszönjük a támogatást - mindannyian legendák vagytok!" - írta a fejlesztőcsapat egy közleményben. 

A Fable Legendsszel anno nagy tervei voltak a Microsoftnak, úgy gondolta, minimum 5, de akár 10 évig is életben tudja tartani. Előfordul, hogy valami nem a tervek szerint alakul.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)