Hirdetés

Fable Legends - lehet, hogy folytatódik a fejlesztés?

|

Pontosan egy hónappal ezelőtt robbant a hír, hogy mind a Lionhead Studiosnak, mind a Fable Legends játéknak vége. Úgy tűnik, nincs még minden veszve.

Hirdetés

Mostanra megbékültünk a tudattal, hogy a Lionhead Studios nem fogja sem a Fable, sem a Black & White sorozatot folytatni, és azzal is, hogy nem veszi át tőlük ezeket senki. Ha a Microsoft úgy gondolja, nem éri meg, biztosan úgy is van, a cég emberei jobban belelátnak ebbe.

Ma viszont az MCVUK-nek több forrás is azt állította, tárgyalások folynak arról, hogy a mostanra a korábbinál sokkal kisebb létszámú Lionhead tovább működjön, és a Fable Legends megmeneküljön. Konkrét ajánlatot még nem tett a Microsoft, de ha hihetünk az értesüléseknek, a megmaradt dolgozókat arról kérdezik, elfogadják-e a végkielégítést, és otthagyják-e a stúdiót április végén, vagy inkább mégis maradnának. Akik szerződéssel dolgoztak a Lionheadnek, már más munka után néztek, de akik főállású alkalmazottak voltak, még mindig alkalmazásban vannak (bár a Sony próbálja őket csábítgatni).

Az egyik forrás szerint a Lionhead fejlesztői felvetették, hogy független stúdióként, és nem a Microsoft felügyelete alatt folytatnák a munkát, amire a kiadó is nyitott. Ezt másik két forrás nem tudta megerősíteni. A Microsoft csak annyit mondott, jelenleg nem kívánnak további információkkal szolgálni ahhoz képest, amit március elején elmondtak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)