Hirdetés

Fable Legends - megjelenés csak jövőre

|

Nem nagy meglepetés, de a Lionhead hivatalosan is elhalasztotta a Fable Legends-t. Azért jó hírt is hoztak: megjelenés előtt bárki kipróbálhatja majd.

Hirdetés

Bár a mai napig úgy volt, hogy a Fable Legends megjelenik 2015-ben (vagy legalább a nyílt béta elindul), azért így, december közepén már sejtettük, hogy ez nem valósul meg. A Lionhead ma kiadott egy közleményt, amivel megerősítette a sejtést.

A közleményben nem szerepelt megjelenési dátum, ellenben megtudtuk, hogy az elkövetkező hetekben újabb 100 000 játékost hívnak be a Fable Legends zárt alfájába, majd 2016 tavaszán mindenki előtt megnyitják a kapukat. A projekt egyébként jól halad, de a csapat tagjai úgy gondolták, még jobbá tudják tenni, ha több felhasználótól kapnak visszajelzéseket azzal kapcsolatban, milyen funkciókra vágynak, és min érdemes még csiszolniuk.

Aki szeretne a bétára jelentkezni, itt teheti meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)