Hirdetés

Megszűnik a Lionhead Studios, törölték a Fable Legendst

|

A Microsoft bejelentette, hogy leállítja mind a Lionhead Studios, mind a Press Play működését.

Hirdetés

Kettő nappal ezelőtt jött egy e-mail, hogy a Fable Legendsbe bevezették a napi kihívásokat. Két napja. És akkor még semmi nem jelezte, hogy ennek itt vége.

Ennek ellenére a Microsoft ma egy blogposztban közölte, hogy leállította a játék fejlesztését, és bezárja a Lionhead Studiost. Az indoklás csak annyi, hogy a Microsoft Studios inkább olyan projektekre koncentrál, amiket a rajongók nagyon várnak, és nagyon izgatottak amiatt, hogy játszhatnak velük. Példaként említették a Rare újdonságát, a Sea of Thievest, illetve az Ori and the Blind Forestet fejlesztő Moon Studios új projektjét. A Fable Legends április 13-áig üzemel, de a zárt bétába új játékosokat már nem hívnak meg, és aki pénzt költött a béta alatt, visszakapja.

A Lionhead mellett a Press Playnek is annyi. A csapat legismertebb projektje talán a két Max játék, de két évvel ezelőtt tőlük kaptuk a Kalimbát, valamint készült náluk egy Project: Knoxville kódnevű cucc is. A csapattal együtt ez a projekt szintén csak egy emlék marad.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)