Hirdetés

Folytatódhat a Fable franchise?

|

Bár Peter Molyneux más vizekre evezett és a Fable sorozat is tetszhalottnak tűnik már egy ideje, mégis úgy tűnik, a Microsoft még nem mondott le a folytatásról.

Hirdetés

Miután a Microsoft véget vetett a Fable Legends fejlesztésének és bezárta a széria csapatát, a Lionhead Studiost, a rajongók letettek arról, hogy valaha is új résszel bővülhet a sorozat. Pedig a Fable 4 sötétebb lett volna elődeinél és Peter Molyneux is szerette volna megcsinálni.

Hirdetés

Még mindig nem tudunk semmi biztosat a Fable jövőjéről. Mindazonáltal az Xbox részleg vezetője, Phil Spencer nemrég olyat mondott Twitteren, ami talán némi reményt jelenthet a számunkra: szerinte számos irányba vihetik tovább a szériát. 

Ami viszont lelombozó, hogy Spencer elmondása alapján jelenleg semmilyen bejelenteni valójuk nincs, pedig az idei E3-ra számos bejelentést ígért korábban, amelyek között elférne egy új Fable. Utoljára 2010-ben jelent meg számozott rész, ráadásul az exkluzívokra is igencsak rá kellene erősíteniük. Marad a reménykedés. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)