Hirdetés

Ezek az első képek az új Fable játékból?

|

Valószínűleg már csak a következő generációban jelenik meg a Playground Games régóta pletykált szerepjátéka.

Hirdetés

Aki még csak annyit tud, hogy a Playground felel a Forza Horizon játékokért, annak nem árt azt is tudnia, hogy 2017 novemberében megnyílt a csapat második stúdiója Leamington Spában, és már ennek bejelentésekor elárulták, hogy egy nyitott világú akció-szerepjátékon dolgozik az ottani részleg. Évek óta pletykálják, hogy ez a következő Fable lesz, de hivatalos megerősítés még nem érkezett.

Hirdetés

Egyáltalán nem lennénk meglepve, ha a Scarlett nyitócímei között látnánk, de minimum egy jövő júniusi, E3-as bejelentésre számítunk. Addig is szivárgásokra hagyatkozhatunk. Ma jelent meg néhány koncepciórajz, mely a jelek szerint a Playground megbízásából készült el, és Rodrigo Idalino munkája. Az egyik kép az irányokat gyűjti, 16. századi viseletek, az Assassin's Creed hősnői láthatók rajta, meg az, hogy meseszerű megjelenítést és kedves, vidám karaktert kell rajzolni. A képeket megtaláljátok az alábbi galériában:

Izgatottan várjuk a hivatalos bejelentést, addig meg gondolkodjatok azon, milyen lenne szerintetek egy jó Fable.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)