Hirdetés

Fable játékok csatlakoztak az Xbox One-on játszható Xbox 360 játékok listájához

|

Szerepjátékos napot tartott a Microsoft: egyik kedvenc RPG sorozatunk 2 része is átkerült a jelenlegi generációs Xbox konzolra.

Hirdetés

Tovább bővült az Xbox One visszafelé kompatibilis listája, ezúttal két Fable címmel, amiből legalább az egyiket mindenképpen érdemes pótolnia annak, aki lemaradt volna a legendás szériáról.

Hirdetés

A mai első átköltöztetett cím az első Fable játék, pontosabban annak felújított verziója. A Fable: Anniversary kiadása csiszolt grafikával, átalakított kezelőfelülettel, modern irányítással hozta vissza 2014-ben egykori kedvencünket. A másik újra játszható epizód a Fable II Pub Games, ami a Fable II megjelenése előtt jött ki, és minijátékokban lehetett benne tárgyakat és pénzt gyűjteni, amiket át is vihettünk a nagy testvérbe.

Amennyiben lemezen már megvannak a játékok, úgy nincs más dolgotok, mint behelyezni azokat a konzolba, és már nyomhatjátok is őket. Ha digitálisan volt meg nektek mindkettő, úgy azokat az online könyvtáratokból le is tudjátok már tölteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)