Hirdetés

Fables - bejelentésre készül a Telltale Games?

|

Amellett, hogy gőzerővel készül az epizodikus The Walking Dead játék második évada, a Telltale Games új utakat is keres.

Hirdetés

A Telltale bankot robbantott az epizodikus megjelenésű címeivel, amelyekben a történetmesélésen és a karaktereken volt a hangsúly. A Sony jól meg is irigyelte tőlük a sikert és elhatározta, hogy elsajátítja az epizodikus modellt, miközben a The Walking Dead már a második évadával kecsegtet. A fiúk lázasan dolgoznak a mentéseink átvitelén, még PlayStation 4 konzolon is folytatható a sztori.

A játék újszerű felépítése és élménye elemi erővel söpört végig a szerkesztőségen. HP-val könnyek között egymást győzködtük, hogy minden rendben lesz, van még remény. Ezt még az AMC csatornán futó The Walking Dead 3. évad is megnehezítette, nem csoda tehát, hogy nagyon várós a folytatás. A Telltale azonban nem kényelmesedett el. A zombiktól átmenetileg elhatárolódva most egy egészen másfajta sztorival dolgozhatnak a srácok, amely a tengerentúlon méltán híressé vált Fables képregényen alapszik. A Bill Willingham által jegyzett címet a DC Comic leányvállalata, a Vertigo kiadásában olvashattuk, a mai twitter-események alapján pedig nagyon könnyen megeshet, hogy ennek adaptációját készítgeti nekünk a Telltale.

2011-ben már elhintették a PC, PS3 és X360 platformokra szánt Fables ötletét, majd nem sokkal később kikötötték, hogy biztosan nem ezen a néven kell majd keresnünk a játékot a boltok polcain, nyilván nem akarnak perre menni a Microsofttal. Ma reggel a csapat egyik csiripelése az IGN értelmezése szerint nem jelenthet mást, mint utalás Bigby Wolf karakterére, aki egy félig-farkas félig-ember figura a Vertigo szériájában. Mikor az egyik rajongó rákérdezett arra, hogy számíthatunk-e valamiféle bejelentésre a közeljövőben, a következőt kapta válaszul: „stay tuned…”

Talán a március 22. és 24. között futó Pax East hozza el nekünk a megoldást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)