Hirdetés

Már a Pac-Man is játszható a Facebook Messengerben

|

Olyan klasszikusok is elérhetők mobilról vagy a böngészőből, mint az Arkanoid vagy a Space Invaders, ráadásul még barátainkat is kihívhatjuk - már ha beválogatnak a tesztelők közé.

Hirdetés

A Facebook meglepetésszerű bejelenéssel állt elő, miszerint harminc országban indít el egy új funkciót a mobilos Messenger alkalmazás legújabb változatában és a böngészős oldalon is. Ebben 17 klasszikus és új árkádjátékkal játszhatunk ismerőseink ellen.

A játékokat egyébként nem kell letöltenünk, hiszen egyszerű html5-ös verziókról van szó és ahogy az alábbi videóban láthatjátok is, egészen könnyű lesz kihívni valakit (akár egy csoportos beszélgetés összes résztvevőjét is) egy meccsre. A játékok között olyan klasszikusok is akadnak, mint a Galaga, a Pac-Man, vagy a Space Invaders. Ráadásul egy-egy meccs eredménye különböző ranglistákba is beleszámít, így akár hosszan tartó rivalizálásba is kezdhetünk ismerőseinkkel.

Amerikában már működnek is a játékok, valószínűleg hamarosan egyre több és több országban jelenik meg az alábbi 17 cím, amik mellé később újabbakat is tesz a Facebook. Íme, ezek érkeznek az első körben:

Pac-Man (Bandai Namco)
Galaga (Bandai Namco)
Arkanoid (Taito)
Space Invaders (Taito)
Track & Field 100M (Konami)
Words with Friends: Frenzy (Zynga)
Shuffle Cats Mini (King)
EverWing (Blackstorm)
Hex (FRVR)
Endless Lake (Spilgames)
Templar 2048 (Vonvon)
The Tribez: Puzzle Rush (Game Insight)
2020 Connect (Softgames)
Puzzle Bobble (Taito / Blackstorm)
Zookeeper (Kiteretsu)
Brick Pop (Gamee)
Wordalot Express (MAG Interactive)

Ti melyiket próbáljátok majd ki először?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)