Hirdetés

Facebook-ra költöznek a dühös madarak

|

A Gamastura híresztelésének köszönhetően megtudtuk, hogy a dühös madarak újabb lehetséges platformon folytatják gerillaharcukat.

Hirdetés

Egy percre sem hagynak alább a dühös csiripelések és megannyi eszköz megszállása után a közkedvelt madarak a legnépszerűbb közösségi oldalt próbálják meg bevenni.

A Rovio örömittas sajtóközleményében tudatta a rajongókat világuralomra törő tervének következő fázisáról, melyben Facebook-ra vándorol szeretett gyermekük, az Angry Birds. A játék február 14-én válik élessé az említett közösségi portálon teljes képernyős támogatással, ranglistákkal, minőségi animációkkal és soha nem látott power-upokkal.

A Valentin-napon felkerülő Angry Birds változatért nem kell fizetnünk egy árva petákot sem, ám mindig akadnak maximalisták, akik kevés ráfordítással szeretnének többet kapni laposabb pénztárcájú társaiknál, így 0.99 dollár fejében olyan extrákhoz juthatunk, mint a földrengés vagy nagyobb, és jobb madarak használata.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)