Hirdetés

Facebook - átalakul a hírfolyam és érkezik a piactér is

|

Komoly fejlesztéseket készül bevezetni a Facebook csapata. Nemsokára már vásárolhatunk is a közösségi hálózaton keresztül.

Hirdetés

Rengeteg fejlesztéssel készülnek a Facebook fejlesztői. Az eseményeket nyilvántartó oldalon is sokkal egyszerűbben lehet majd böngészni, de a főoldal is komoly átalakítást kaphat a jövőben. A Twitteren  nem egy kép szivárgott ki, ami az újdonságokat mutatja.

Lehetőségünk lesz arra, hogy érdeklődési körök szerint láthassuk a posztokat, így csak azt kell majd néznünk, ami tényleg érdekel bennünket.

Ezen felül a Facebook kap egy Marketplace részleget is, ahol kedvenc online üzleteink kínálatából válogathatunk majd. Nem annyira meglepő a lépés, hiszen Amerikában már pénzt is lehet utalni a Messengeren keresztül, de azért kíváncsiak vagyunk, hogy ez milyen is lesz működés közben.

Ti melyik újítást várjátok a leginkább?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)