Hirdetés

Napi büntetés: azért nem halad a Factorio fejlesztése, mert WoW Classicoznak a fejlesztők

|

Nem is rejtegetik a srácok a problémát, konkrétan beleírták a fejlesztői naplójukba, hogy sajnos mindenki a szinteződéssel van elfoglalva.

Hirdetés

A World of Warcraft Classic rengeteg nosztalgiázni vágyó rajongót rántott vissza Azeroth világába, és ez nincs másképp a Factorio fejlesztőcsapatával sem. A srácok azért nem haladnak a játék foltozgatásával, mert készülni kell a raidelésre. Régi GameStar olvasók és szerkesztők most szégyenkezve kacsintanak össze, régen nálunk is volt gond a magazin elkészítésével, mert a szerkesztőség inkább virtuális karakterét tápolta, és még abból is lázongás volt, hogy az irodában munkaidőben be lett tiltva a raid. Nem a WoW, csak a raid. Remélem, érzitek a finom iróniát ebben.

Hirdetés

A legutóbbi fejlesztői blogposzt első sorában elmondták, hogy ugyan lenne még feladat, a srácok szabira mentek, hogy WoW Classicozzanak.

"Megjelent a WoW Classic, ami azt jelenti, hogy a legjobbjaink közül többen is szabira mentek és Azerothban mókáznak. Ez nem volt a legjobb időzítés, mert most bukkantak fel bugok a vasúti jelek kapcsán. Szeretnénk megoldani ezt a problémát még a következő nagyobb verzió előtt. A gond csak az, hogy az egyetlen ember, aki ennek a problémának a megoldásához szükséges ismeretekkel rendelkezik, az éppen keményen szintezi a Priestjét."

A blogposzt a továbbiakban mesél a felbukkant hibákról, és a megoldásokról, de akárhogy is, a Factorio rajongóknak most egy darabig várniuk kell. Vagy előfizethetnek a WoW-ra és megkereshetik a srácokat, hogy addig kergessék őket, amíg ki nem lépnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)