Hirdetés

Fade to Silence - öt perc hóban kardozás és jégen futás

|

A THQ Nordic szerepjátékában nagy szerepet kap a hideg, de nem ez jelenti az egyetlen veszélyt.

Hirdetés

A Game Awards során (illetve azt megelőzően, amikor valaki korán élesített egy Steam termékoldalt) láthattuk először a Fade to Silence-et, ami most, az amerikai IGN-hez eljuttatott videóban öt percen át mutogatja magát.

Hirdetés

A túlélőjátékban egyrészt a hideg, másrészt a fura szörnyek jelentenek veszélyt. Figyelnünk kell a változó időjárásra, jól kell felmérnünk a helyzetet, és para esetén időben fedezékbe vonulni. A térdig érő hónak köszönhetően láthatjuk, merre mozogtak az ellenfeleink, és akár el is kerülhetjük a bajt.

Most még olyan THQ Nordic-osan takaréklángos a megvalósítás, mint mondjuk az ELEX esetében, de ez nem jelenti, hogy rossz lesz. Teljes megjelenés valamikor 2018-ban, de a korai hozzáférésű változat már elérhető PC-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)