Hirdetés

Fade to Silence - hangulatos trailerrel készülünk a megjelenésre

|

A THQ Nordic még ebben a hónapban elküld minket a fagyos pokolba túlélni.

Hirdetés

A Fade to Silence egy posztapokaliptikus, fagyos világba kalauzol minket, ahol főhősünkkel túl kell élnünk minden áron: gyűjtögetnünk kell, fejlesztenünk a felszerelésünket, menedéket építeni, és meg kell küzdenünk a szörnyekkel, valamint magával a környezettel is. 

Hirdetés

Ha éppen nem a bestiákkal vagy a téllel vagyunk elfoglalva, akkor követőket is toborozhatunk, akik segítenek jobb cuccokat megszerezni, sőt, társunkként fogadva egyiküket hosszabb expedícióra is indulhatunk a loot reményében. A készítők hatalmas felfedezhető környezetet, feszült atmoszférát, stratégáknak címzett játékmenetet és komoly döntéseket ígérnek, de ti is megnézhetitek, hogy mire számíthattok a játéktól a legújabb trailert elindítva: 

A Fade to Silence április 30-án jelenik meg  PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)