Hirdetés

Fahrenheit magyarul

|

Bizonyára sokan játszottak már az utóbbi évek egyik legeredetibb kalandjátékával, a Fahrenheittel (néhol Indigo Prophecy címen futott). Az AdventureGames magyarító csapat jóvoltából az érdekődők már magyarul is kipróbálhatják a játékot.

Hirdetés

A szerteágazó történet és a számos eltérő párbeszéd miatt meglehetősen komplex feladatot jelentő magyarítás béta állapotba lépett, és az érdeklődők le is tölthetik a csapat honlapjáról, itt. A srácok a visszajelzéseket az esetleges hibákról/hiányosságokról várják a fórumukon, aki pedig kíváncsi, hogy kiknek tartozik hálával a sok munkáért, innen lesheti ki a nevüket :)

Forrás: http://www.adventuregames.hu/

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)