Hirdetés

Hackerek egy működő linuxos táblagépet csináltak a Nintendo Switchből

|

Mint kiderült, a Nintendo Switch teljesen barátságosan megbirkózik egy linuxszal, csak egy kis bűvészkedés kellett hozzá.

Hirdetés

A fail0verflow csapata mókából hackkeli szét a Nintendo Switch hardverét. Ezúttal egy teljes Linux operációs rendszert raktak rá egy bugot kihasználva. A gép tökéletesen működik, és még egy 3D demóval is megbirkózott minden probléma nélkül.

Hirdetés

A csapat elmondása szerint a hiba, amit kihasználtak, nem kicsi, és elég valószínűtlen, hogy a Nintendo képes lesz kijavítani a közeljövőben. Ettől függetlenül egyelőre nem tették közzé a telepítés részleteit. Annyit tudunk, hogy a hardvert nem módosították a trükkhöz.

Ha lenne rajta egy webböngésző, sokak számára simán jó volna táblagép helyett is a Switch. Ez még a jövő kérdése.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)