Hirdetés

Fallout 76 - rendőrként védenék a kezdőket a jó fej játékosok

|

Szolgálnak is, de leginkébb védenek Nyugat-Virginia önjelölt igazságosztói, akik az alacsony szintű játékosok dolgát hivatottak megkönnyíteni.

Hirdetés

Finoman szólva is döcögősre sikerült a Fallout 76 indulása, de a jelek szerint vannak rajongók, akik mindent megtesznek, hogy ne merüljön feledésbe a játék.

Hirdetés

A posztapokaliptikus Nyugat-Virginia nem az a hely, ahova az ember kies nászútra menne, de kezdő kalandozónak sem éppen leányálom a környék, mivel tisztességes online multiplayerhez méltón, jó pár valódi játékos is akad a pályán, akik szíves örömest ontanák vérüket egy fél kupakért is.

Ez utóbbi problémára kínál megoldást az Appalchia PD, ami egy játékosokból verbuválódott rendőrkapitányság PS4-en. Tagjai elhivatottak aziránt, hogy a friss Fallout 76 játékosok jó élményeket szerezzenek küldetéseik alatt. Reddit posztjukban ezt írják:

Olyan játékosok fordulhatnak hozzánk, akik újak a játékban, azaz az általában 1-30 szint közöttiek. Ingyen nyújtunk segítséget a küldetéseken és eseményeken, védelmet biztosítunk a magasabb szintű és körözött játékosok ellen, de a legfontosabb, hogy egy szórakoztató élményt akarunk adni.

Azoknak, akik csatlakoznának a "szervekhez", még várniuk kell egy kicsit, de a csapat már dolgozik azon, hogy létrehozzon egy szigorú toborzó-rendszert és egy belső kommunikációs felületet. A kapitányság már így is rengeteg ember érdeklődését felkeltette a közösségen belül, tehát nem kizárt, hogy többről van szó, mint egy kérészéletű kezdeményezésről. Reméljük ad valamit az élményhez, és tényleg talál a játék új rajongókat is, ráférne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)