Hirdetés

Fallout 3 - A PS3 játékosok nem kapnak DLC-ket

|

A jövőben sem részesülnek Fallout 3 letölthető tartalmakban a PlayStation 3 tulajdonosok, jelentette ki Pete Hines

Hirdetés

Meglepő és egyben kellemetlen hírekkel szolgált Pete Hines a jövőben megjelenő Fallout 3 letölthető tartalmakkal kapcsolatban. Nevezett úriemberrel a Bitbag oldala készített interjút, melynek tárgyát a poszt-apokaliptikus alkotáshoz kiadott, valamint jövőben esedékes bővítmények képezték. A kérdezz-felelek sorai között nem bukkanhatunk meglepő információkra, azonban az interjú publikálását követően több PlayStation 3 tulajdonosos megérdeklődte, hogy milyen esélyekkel pályáznak Fallout 3 letölthető tartalmakra. Az oldal szerkesztősége gyorsan továbbította a felmerült kérdésözönt Pete Hines felé. Rövidre sikeredett válaszában elárulta, hogy egyetlen kiegészítőben sem részesülnek a PlayStation 3 tulajdonosok, ugyanis minden DLC asztali és Xbox 360 rendszereken kerül megjelenésre.

fallout-3__70.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)