Hirdetés

Fallout 3 - A PS3 verzió ronda?

|

Enyhe flameháború alakult ki konzolos berkekben, egy kiszivárgott Fallout 3 teszt miatt.

Hirdetés

Kiszivárgott a PSM3 exkluzív Fallout 3 tesztje a világhálóra tegnap éjjel. A mai világban sajnos mindennaposak az ilyen "leaked" cuccok, legyen szó játékokról, filmekről, vagy akár újságcikkekről. Nem is lett volna olyan nagy felhördülés, ha a népz ki nem kapott volna a cikkből egy mondatot, és azt szlogenként skandálva ne kezdett volna a Fallout 3 gyalázásba. A háború olyan mértékű lett, hogy az újság, amely a tesztet elkövette, a tisztánlátás érdekében egy kis bizonyítvány magyarázásba kezdett. A hangoztatott mondat egyébként így hangzott: A PS3 verzió grafikája szegényesnek mondható az Xboxos és a PC-s társaihoz képest. Nos ezen nem sok mindent lehet magyarázni ugye, de azért megpróbálják. A hivatalos közlemény szerint, nem helyes egy cikk egyetlen mondatából messzemenő következtetéseket levonni, hiszen az értékelésnél nem csak a grafika alapján döntik el a végső pontszámot.

falloutps3.jpg
 

Azután, mivel a baj már megvolt, elmagyarázták, hogyan is kell éretlmezni ezt a mondatot. Véleményük szerint a PC grafikája mindent ver, lélegzetelállítóan szép tájakon kalandozhatunk. Ehhez képest az Xbox változatban már jóval alacsonyabb felbontású textúrákkal találkozhatunk, és a távoli tereptárgyak sem olyan kidolgozottak, ennek ellenére - vagy éppen ezért - a játék akadásmentesen, szépen fut. A PS3 verzióban a textúrák még az Xbox átiratban alkalmazottaknál is mosottabnak tűnnek, valamint a távol dolgok sokkal cakkosabb szélekkel rendelkeznek. A legnagyobb probléma azonban, - a cikk írói szerint - hogy a játék vége felé található hatalmas pályarészeken a gamma szaggatni kezd. Mindezek ellenére, felhívják a figyelmet arra, hogy a grafika így is jól néz ki PS3-on, és a játékélmény ugyanaz mindhárom platformon. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)