Hirdetés

Fallout 3 - Az eredeti vagy a digitalizált a jobb?

|

Összehasonlították a Fallout harmadik részének apokaliptikus világában található műemlékeket valódi társaikkal.

Hirdetés

Képzeletemben gyakran eljátszadozok a gondolattal, milyen lehet egy poszt-apokaliptikus Magyarország látványa. Megállíthatatlanul érkeznek az olyan játékok, melyekben egy világszerte ismert metropoliszban lőhetünk, kalandozhatunk, bűnözhetünk, nyomozhatunk vagy éppen építhetünk új társadalmat. Megkérdőjelezhetetlenül más játékélménnyel szolgál amerikai játékostársaink számára a Fallout harmadik epizódja, ugyebár ítélethozatalunkkor teljesen másmilyen fényt vetne a Bethesda alkotására, ha ellátogathatnánk Pécsett a félig megsemmisült Négytornyos székesegyházba, megmászhatnánk Sopron radioaktív szennyeződéssel átitatott Tűztornyát, szemünk előtt szakadna az újonnan átadott Megyeri híd és a beomlott kupolájú Parlament legmagasabb pontjáról belátnánk a romokban heverő Budapestet. Beszéljünk akár a Fallout 3-ról, akár más játékról, még egy Grand Theft Auto sorozatban is „miénknek" éreznénk bármelyik hazai városunkat. Erre biztosan várnunk kell, pedig szívesen megosztanánk országgal-világgal, milyen fantasztikusra sikeredett országunk digitalizált mása. Nos, nem véletlenül példálóztunk a Bethesda fejlesztőivel, a GamesRadar stábja ugyanis összehasonlította textúrás építményeiket a valóságban fellelhető washingtoni műemlékekkel. Meg kell hagyni, gyönyörű munkát végeztek, ha amerikai állampolgárként teljesen hidegen hagyna a játék, környezete és jövőképe miatt biztos feltenném polcomra. Ne feledjétek, akár Ti is megalkothatjátok saját városotokat a korábban bejelentett  G.E.C.K. szerkesztővel. Én reménykedek...

Melyik hazai várost látnátok szívesen poszt-apokaliptikus köntösbe bújtatva? Tippjeiteket természetesen a fórumban várjuk!

lincolnmem.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)