Hirdetés

Fallout 3 - Az oroszok életre keltették

|

Valahol legbelül mindig is éreztük, hogy az oroszok kicsit olyanok, mintha más bolygóról származnának, most sikerült ezt az elméletet tovább erősíteniük.

Hirdetés

Orosz játékrajongók egy csoportja korábban már megmutatta, milyen lehet valóságban a S.T.A.L.K.E.R. ,most pedig a Fallout 3 életre keltét vehetjük szemügyre a galériánkban található képeken.

Valószínűleg rengeteg munka van a jelmezek, illetve különböző tárgyak elkészítésében, ahogy az a képeken is látható. Rendkívül részletesen kidolgozott páncélzat, ruhák, minden más erről árulkodik. Hogy nem unatkoznak, az egyszer biztos. A képeket a lenti képre kattintva érhetitek el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)