Hirdetés

Fallout 3: Broken Steel - A robotokat lelövik, ugye?

|

Újabb képek érkeztek a Fallout 3 Broken Steel címre keresztelt DLC-jéből.

Hirdetés

Hacsak valami közbe nem jön, holnap már boldog-boldogtalan rávetheti magát a Fallout 3 harmadik kiegészítésére, hiszen a Broken Steel DLC hivatalos megjelenési dátuma május ötödike.



Ennek örömére adott ki a fejlesztést és kiadást egyszerre végző Bethesda néhány új felvételt, amelyeken örömittas ghoul, parádézó vertibird páros és egy bájos mikrobi látható, amint épp szemmel ver valakit.



Sokáig hittük azt, hogy a Broken Steel jelenti a Fallout 3 lezárását, majd nyit utat a Fallout: New Vegas és a már tervezett Fallout 4 számára. Az elmúlt napokban azonban olyan pletykák röppentek fel, amelyek arra engednek következtetni, hogy egy újabb, negyedik DLC is napvilágot lát még, mielőtt megszólalnának a végítélet harsonái. Miután akad néhány millió rajongó, akik szívesen időznek a legendás Black Isle Studios, és azon belül Tim Cain által megálmodott világban, csak reménykedhetünk benne, hogy nem bizonyult pálcikára húzott iguánának a Point Look DLC.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)