Hirdetés

Fallout 3: Broken Steel gameplay trailer

|

A Fallout 3 harmadik, de talán nem utolsó DLC-je "kisebb" problémákkal küzdve, de végül bemutatkozott. A legújabb videó a Broken Steel egyik csatajelenetébe enged rövid bepillantást.

Hirdetés

A Bethesda nyilvánosságra hozott egy új, közvetlenül a Fallout 3 Broken Steel névre keresztelt DLC-jéből származó felvételt, amiben egy összecsapást csodálhatunk meg közelebbről.



A tv.gamestar.hu oldalon elérhető videó a Brotherhood of Steel és az Enclave srácainak összetűzését örökítette meg. Senki sem tudja, hogy mi lehetett a kiváltó ok, azt viszont egybehanzóan állították az életben maradt szemtanúk, hogy egy gigantikus robot, BoS színekben hangos kommunistázás kíséretében esett neki az Enclave híveinek. Szerkesztőségünk szerint politikai indíttatású lejárató kampányról van szó, amitől szeretnénk itt és most elhatárolódni. S ha már itt tartunk, megragadnánk a lehetőséget és bejelentjük, hogy elhatárolódunk az elhatárolódástól is, mert az kirekesztő is irgum-burgum.



....Hatásszünet, gyógszert bevesz, írást folytat. A Broken Steel amellett, hogy olyan bugos PC-verzióval próbált indítani, amilyet már rég nem láttunk, a viszonylag gyorsan befutott javítás után azért megmutatja, hogy erényekkel is rendelkezik. Végre kitolódik a Fallout 3 szintlimitje, csak épp nem annyira, mint kellene. A huszas határ is kevés volt, a harmincas sem lesz majd elég, de hát ilyen a szerepjátékosok élete... Csak még egy szintet, csak még egyetlen egyet!



A Fallout láz persze még nem hagyott alább, hiszen lehetséges, hogy már készül a titokzatos Point Look DLC, biztos, hogy készül a Fallout: New Vegas, nem biztos, hogy az Interplay képes lesz elkészíteni a Fallout Online címen futó MMO-t, az Egyesült Államokban pedig szépen teljesít a korábbi Fallout játékokat (Fallout, Fallout 2, Fallout Tactis) tömörítő Fallout Trilogy csomag. Ez utóbbi nálunk is kapható, és csak a két klasszikust, no meg a Jagged Alliance szériával keresztezett taktikai játékot tartalmazza. A gyalázatosra sikerült konzolos Fallout: Brotherhood of Steel-nek pedig lassan már az emléke is az enyészetté lesz.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)