Hirdetés

Fallout 3: Broken Steel trailer

|

A mai napon debütál a Fallout 3 harmadik, Broken Steel névre keresztelt DLC-je. A letölthető tartalmak premierjét egy izgalmas trailer készíti elő.

Hirdetés

Ha nem röppent volna fel néhány nappal ezelőtt a Fallout 3: Point Look DLC pletykája, akkor nyugodtan kijelenthetnénk, hogy a Fallout 3 története a mai nappal hivatalosan is lezárul, amikor megjelenik a Broken Steel DLC.



Az újabb letölthető tartalmak érkeztének esélye - sem hivatalos megerősítésre, sem cáfolatra nem került sor - még mindig reális, így nem kizárható, hogy a Fallout 3: Broken Steel nem varrja el az összes szálat, és nem válaszol meg minden kérdést, ami végigjátszás során felmerülhetett.



Az Xbox 360 és PC platformokon bemutatkozó DLC a korábbi tervekkel ellentétben nem törli el a szintlimitet, csupán némileg kitolja, így 20 helyett 30 a felső határ. Új és régi - ám megváltozott - helyszínek, új ellenfelek, hatalmas tűzerővel rendelkező új fegyverek várnak egyebek mellett a Broken Steel játékosaira. A feladat az USA harmadik világháborút átvészelt kormányából létrejött Enclave frakció megregulázása, és utolsó hírmondóinak felszámolása. Meglehet azonban, hogy a Brotherhood of Steel srácai alaposan elszámították magukat és nagyobbat harapnak, mint amekkorát le tudnának nyelni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)