Hirdetés

Fallout 3 - Csak semmi ismert drog!

|

Hogy Ausztráliában kiadhassák, egyes elemeket el kellett távolítani a játékból. Mint kiderült, ez minden verziót érint.

Hirdetés

Az ausztrál korhatár besorolásért felelős hivatal, az Office of Film and Literature Classification még júliusban döntött úgy, hogy megtagadja a Bethesda által fejlesztett Fallout 3-tól a besorolást, ami nélkül nem lehet a játékot a kontinensnyi országban kiadni. A Bethesda a kifogásolt részeket (morfium és egyéb, a való életben is létező, akár gyógyászat, akár tudatmódosítás céljából használt szerek) eltávolította a játékból, s fiktív, fantázia szülte megfelelőkkel helyettesítette őket. Ezután már az ausztrál hatóságok nem gördítettek több akadályt a megjelenés elé.

fallout1.jpg


Mindmáig joggal hihettük, hogy a máshol (pl. hazánkban) megjelenő változatot nem érintette a változtatás.

fallut2.jpg


Tévedtünk, legalábbis az Edge magazinnak adott interjúban Pete Hines (korábban is panaszkodott a réginónként eltérő besorolási rendszerekből fakadó fejfájására) kiejelentette, hogy nem lesz eltérés az ausztrál piacra és a világ más pontjaira szánt verziók között. Így legalább nem lesz semmiféle kavarodás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)